Ervaringen van klanten

Onze moeder (weduwe, 75jr.) heeft borstkanker en moet op dit moment 3 x per week bestraald worden in het AZM in Maastricht. Ze ziet hier erg tegenop en durft niet alleen naar het ziekenhuis te gaan.
Mijn zus en ik hebben het op ons werk en thuis kunnen regelen dat we elk een dagdeel mee kunnen gaan, alleen dat derde dagdeel was voor ons onmogelijk.
Veur Mekaar bood voor ons de oplossing, door dat dagdeel met onze moeder mee te gaan naar het ziekenhuis. Onze moeder ervaart dit als heel prettig en dit geeft ons een fijn en gerust gevoel.

face-7
hond uitlaten

Mijn man heeft sinds enkele jaren Alzheimer. Doordat Veur Mekaar mijn man op mijn werkdagen, op vaste momenten in de week, een paar uur thuis begeleidt, kan ik met een gerust gevoel gaan werken.

Mijn man vindt het fijn dat hij met voor hem vertrouwde begeleidsters kan lunchen en activiteiten kan ondernemen, bijvoorbeeld een boodschap doen of met de hond naar het park gaan. Deze momenten geven hem houvast en voldoening.

Daarnaast krijg ik praktische tips omtrent de zorg voor mijn man, die de situatie voor ons beiden beter hanteerbaar maakt. 

Door mijn zware COPD en beperkte lichamelijke conditie is s’morgens douchen voor mij erg belastend.
Met mijn vaste begeleidsters van Veur Mekaar kan ik zelf het meest geschikte douche-moment kiezen, waardoor douchen in alle rust, voor mij weer een moment van ontspanning is geworden.

op bezoek